Smartfren Andromax U Layar LCD Pecah




People Who Liked This Video Also Liked

Drill Bit Sharpening • Do It Yourself - Making The Jig • Video 2 (UPDATED)
Drill Bit Sharpening • Do It Yourself - Making The Jig • Video 2 (UPDATED)
Do It Yourself Light Modifiers - A Phlearn Video Tutorial
Do It Yourself Light Modifiers - A Phlearn Video Tutorial
Manzanita Branches - Centerpieces (Do It Yourself Video)
Manzanita Branches - Centerpieces (Do It Yourself Video)
DIY Room Organization/ Spring Cleaning + Decor!
DIY Room Organization/ Spring Cleaning + Decor!
Tankless water heater HOME VIDEO. Do it yourself!
Tankless water heater HOME VIDEO. Do it yourself!
Motorized Camera Slider - Do It Yourself
Motorized Camera Slider - Do It Yourself
Do It Yourself! - Giving Back ❄ #DIYDecember Day 6
Do It Yourself! - Giving Back ❄ #DIYDecember Day 6
DIY (do it yourself) Tie dye shirts
DIY (do it yourself) Tie dye shirts
Do it Yourself  DIY Light rail ( light mover ) 2nd Video More Detailed Info
Do it Yourself DIY Light rail ( light mover ) 2nd Video More Detailed Info
How to Paint. Restore. and Customize Shoes!! Do it Yourself Tutorial
How to Paint. Restore. and Customize Shoes!! Do it Yourself Tutorial
Make it yourself water filter
Make it yourself water filter
Kamerakran Eigenbau / Camera Crane - Do It Yourself (DIY) - Vorstellung
Kamerakran Eigenbau / Camera Crane - Do It Yourself (DIY) - Vorstellung
Video #13: Do It Yourself Drapes   Window Treatment Ideas With Swags. Scrolls and Holdbacks
Video #13: Do It Yourself Drapes Window Treatment Ideas With Swags. Scrolls and Holdbacks
Ever After High Movie Date Night Dexter Charming Raven Queen Doll Set Playset Toy Unboxing Review
Ever After High Movie Date Night Dexter Charming Raven Queen Doll Set Playset Toy Unboxing Review
Do it yourself!  Cheap Webcam video  from an optical microscope!
Do it yourself! Cheap Webcam video from an optical microscope!
Do It Yourself: Quality Homemade Lip Balm Recipe
Do It Yourself: Quality Homemade Lip Balm Recipe
Motorized 2
Motorized 2" Wood Blind Battery Operated Do-It-Yourself Kit Installation Video
DIY: Fairy Glow Jars
DIY: Fairy Glow Jars
Play Doh Gingerbread House Do It Yourself Play Dough Tutorial with Sweet Shoppe Candy Cyclone!
Play Doh Gingerbread House Do It Yourself Play Dough Tutorial with Sweet Shoppe Candy Cyclone!
Philips Norelco Do-It-Yourself Hair Clippers
Philips Norelco Do-It-Yourself Hair Clippers
DIY: Makeup Brush! How to Make a Makeup Brush.
DIY: Makeup Brush! How to Make a Makeup Brush.
Do it yourself concrete staining: How to stain concrete floors
Do it yourself concrete staining: How to stain concrete floors
Do it yourself Shoe Wall... Closet or Bedroom Part 2
Do it yourself Shoe Wall... Closet or Bedroom Part 2
Do It Yourself Appliance Repair Videos:#1 DIY Easy Microwave Oven Cleaning
Do It Yourself Appliance Repair Videos:#1 DIY Easy Microwave Oven Cleaning
Do It Yourself: Natural Homemade Creamy and Fluffy Shea Butter Cremes Recipe
Do It Yourself: Natural Homemade Creamy and Fluffy Shea Butter Cremes Recipe
Philips Norelco Qc5550/40 Headgroom Overview / Review / Unboxing Do-it-yourself Headgroomer
Philips Norelco Qc5550/40 Headgroom Overview / Review / Unboxing Do-it-yourself Headgroomer
Do It Yourself Hinge Clamp Screen Printing Board
Do It Yourself Hinge Clamp Screen Printing Board

Did this video help you?

Raflian Eka: 1 hari ditempat gw langsung jadi..

Agung Widiyanto: SMARTFREN SANGAT MENGECEWAKAN, PERBAIKAN LCD HARGA NYA MELEBIHI HARGA HP.. GA LAGI - LAGI DEH... KAPOKKK...

nurul fajriyah: smartfrenku total LCDnya mati... kelindes mobil + jatohh pas naik motor adakah yang tau biaya perbaikannya selain 613 atau 580....

janus eric: kalo ganti ic flash kira kira berapa ya biaya nya,,,max u

Fajar Aji Prasetya: punya gua juga sama gan, jatuh kecelakaan motor padahal baru beli 4 bulan... layar pecah, tapi daleman masih oke, cuman ga bisa di sentuh doang. kira-kira kalo service di gallery smartfren biayanya berapa ya? tulung gan! trims....

Gyo Mlaz: smartpreet poenya ane jga pecah lcdnya gan..udah 3 mnggu ane tunggu kbar,ternyata bru tadi dpt kbar dri galeri smart klo biayanya rp.744.000dn msti transfer,,,
  waduh gk kuat gan,mending tambah separo dpet smarpreet bru lgy gan,,jdy terpksa ane cancel servisnya ntuh 

Taufik Hidayat: ane juga baru aja kena apes...beli andromax V baru 3bln jatuh dan layar sama ts nya pecah...bingung mau dibawa kemana ini hp...zzz...

Jalujago Jago: skrng lcd na udah harga 613rbu itu baru lcd blm kerusakan yg lain.soalna hp ane sama persis lcd na pecah kecil tp touchsrceem na g berfungsi.ktana bs 1jtan,soalna baru kmaren ane ke center service smartfren.skarng hp jdi bangke dripada service mahal mending bli baru,,,rentan di lcdna........

Miftahul Khoiriyah: sama.. ak juga ngalamin hal yang sama :( 580 itu harga berlaku diseluruh area ? kok pke range harga 500-900rb..

mbahjo Sk: Wah, Itu harus ganti TCnya Mas...

Dimas Rasyah: klo hanya kaca permukaan depannya yg retak apa hanya ganti casing depan aj yah, cz lcdnya msh bisa nyala ga crash hanya saja ga bisa di sentuh layarnya, mhn info...? senasib nh gan..

Sunu Mukharrom: mas evan, saya juga mengalami hal yang sama,, kalo itu 580rb diganti full layar saja? tanpa kerusakan yang lain. terimaksih sebelumnya..

Edy Cahyono: dijamin luuuaaaammmaaaaa..... punya ane aja udah 1 blh belom kelar juga :( ane juga di semarang servis di galeri a.yani

Hornop Pulungan: max u emang suka retak apalagi OGS musih ganti LCD ga bisa ganti Digitizer nya doang. harga service nya 580rb di smartfren sabang jakarta .

Rizki Wahyudi: punya saya juga senasib bang kira2 servisnya berapa lama ya. saya di semarang

Rio Sullivan: baru beli 2minggu yll, py ane juga disaku, maksudnya saku gue bolong tuh hp lgsg bablas ke lantai deh... bagi dong link toko buat perbaikannya padahal rencana minggu dpn mw TT ma Iphone CDMA

herdi hervani: ANDRO MAX U GA JELAS BOS,,,,DISIMPEN DISAKU EEE RETAK TU KACA LCD..."kita senasib GAN..."

muhammad faizal: di benerin dmana bro?ada linknya ato tokonya?aku di malang...kasus sama...layar max-u ku pecah

Syafi Subakti: Klo masih kecelup air tawar langsung buka semuanya kipasin sampai bener bener kering. Kira kira 3 hari 3 malam jangan lgsg dipakai.. klo air laut ya good bay

Edy Cahyono: waduh gan punya ane kecelup air, semuanya sih masih normal tapi lcdnya jadi belang belang gitu, kaya ada air di dalem gimana nih ya? kalau ane ke galeri butuh brp lama buat service....
Rating:
Smartfren Andromax U Layar LCD Pecah 5 out of 5

Featured Video

Refacing Kitchen Cabinets

Latest Comments

asma al-mallah: Thx soooo much for upload ING this 
Bruno gusmao soares: eu vou te dar um coração do courinho
BuddyBullwinkel: Will it work with  a rechargable battery
METALIBRAX: I agree with you. Though I'm no brony, Alicorn OCs tend to be a Mary-Sue. There's no character development if you don't have any flaws.
Ian New Yasha: Probably a dumb question, but I have to ask: was this recorded using AVerMedia LGP's actual portable mode to SD card or captured with the AVerMedia hooked to a computer via USB?
Tae-o Jhaii: this band is from Thailand but this product made in Korea I know because i'm from Thailand :) It's "Mistine" not "MISTLINE"
Bayu Adrianto: malabar papasan matarmaja ?

Smartfren Andromax U Layar LCD Pecah