TOP 10 Smartfonw 2013 - Mobzilla Odc. 129




People Who Liked This Video Also Liked

Smartphone Awards: 2014!
Smartphone Awards: 2014!
Top 5  Best Smartphone Cameras!
Top 5 Best Smartphone Cameras!
Best Smartphone 2014: Spring Top 10 (February 2014)
Best Smartphone 2014: Spring Top 10 (February 2014)
BEST Smartphone of 2014 - Absolute Best Smartphone of the Year
BEST Smartphone of 2014 - Absolute Best Smartphone of the Year
2014 Top 10 Smartphones
2014 Top 10 Smartphones
Samsung Keynote @ CES 2013 - Youm flexible Displays OLED Display [HD]
Samsung Keynote @ CES 2013 - Youm flexible Displays OLED Display [HD]
Top 10 best Windows Phone 2013 summer (Smartphone Lietuva video)
Top 10 best Windows Phone 2013 summer (Smartphone Lietuva video)
Best Android Smartphone of 2013: Detailed Review of Note 3 vs LG G2 vs HTC One vs Xperia Z1
Best Android Smartphone of 2013: Detailed Review of Note 3 vs LG G2 vs HTC One vs Xperia Z1
Top 5 Smartphones For 2013
Top 5 Smartphones For 2013
Os 10 Melhores Smartphones de 2014
Os 10 Melhores Smartphones de 2014
Top 10 Best Budget Mobile Phone Under Rupees 15,000 for the July 2013
Top 10 Best Budget Mobile Phone Under Rupees 15,000 for the July 2013
Top 10 HD Android Games (HIGH GRAPHICS)
Top 10 HD Android Games (HIGH GRAPHICS)
Best Smartphone 2013: Top 10 ranking
Best Smartphone 2013: Top 10 ranking
Samsung Galaxy Core Prime Smartfone Features Review
Samsung Galaxy Core Prime Smartfone Features Review
Os 10 Melhores Smartphones de 2014/2015
Os 10 Melhores Smartphones de 2014/2015
Samsung Galaxy S4 Zoom - aparat i smartfon w jednym
Samsung Galaxy S4 Zoom - aparat i smartfon w jednym
TOP 10 BEST GAMES HD FREE for Android Smartphone & Tablet
TOP 10 BEST GAMES HD FREE for Android Smartphone & Tablet
iPhone 5s vs 50 cal - RatedRR Slow-Mo Torture Test
iPhone 5s vs 50 cal - RatedRR Slow-Mo Torture Test
LG G2 [Análise de produto] - Tecmundo
LG G2 [Análise de produto] - Tecmundo
Best Smartphone for 2014 & 2015 - Buying Guide
Best Smartphone for 2014 & 2015 - Buying Guide
Best Smartphone 2014: Top 10
Best Smartphone 2014: Top 10
Best budget smartphones: Top 5 cheap mobiles
Best budget smartphones: Top 5 cheap mobiles
10 must have smartphones coming in 2015
10 must have smartphones coming in 2015
Nexus 5 Review
Nexus 5 Review

Did this video help you?

Best Zed EUNE: Iphonowe dzieci przestańcie płakać w komentach to wasz smartfon od 2012 nie wyznacza trendów tylko je goni pozatym Paweł dobrze uargumentowal przewagę konkurencji.

Deivid2084 .Pompa: Iphone na 9 miejscu???!!!

akelardim1296: I phony sa gowniane

BukaFB: i phone za nisko 

ProTimax: Brawo! Ktoś kto w końcu ujrzał Iphona jako smartfon a nie urządzenie do zbawienia świata... technologi.

Zjarany Karp szukający Chady bez płetw hodowany w wodzie po ogórach po promocji: Moim zdaniem HTC One jest brzydki, po prostu brzydki. Układ stereo na plus lecz chyba można by było jakoś inaczej je rozmieścić lub zamaskować. Gdyby logo HTC umieszczono na górze to wyglądało by wszystko po prostu ładniej. A tak to smartfon bardzo fajny :)

Szymon Piechnik: A mój ranking jest taki : 1 Samsung Galaxy Note 3 2 Sony Xperia Z1 3 Samsung Galaxy S4 ( Mój Smartfon ) 4 LG G2 5 Google Nexus 5 by LG 6 Nokia Lumia 1020 7 HTC ONE 8 IPHONE 5s 9 Sony Xperia Z 10 Motorola Moto G ( Postawiłem ją tu bo ma dobry stosunek ceny do jakości. W sumie to troszeczkę żałuję że pośpieszyłem się w wyborze galaxy s4 i nie wziąłem z1

Mafadaka4: i tak wole iP jebac androbiede :D tak stac mnie na szpan niech wam zwieracze puszcza

AvexPl: HTC jest najlepszy a tym co się nie podoba to dla tego że was nie stać , a jak byście wzięli do ręki takiego HTC i np Samsunga to Samsung wygląda przy HTC jak chińskie gowno!

Jakub Mroczek: Moim zdaniem Sony Xperia Z1 powinna być przed Samsungiem Galaxy S4. Z1 ma przewagę sumy materiałów, wykonania, designu, podzespołów, multimediów, wodoodporności. W Z1 ekran najgorszy nie jest, ale S4 ma lepszy i również SGS 4 ma więcej bajerów, ale to Z1 powinna być na 3 miejscu. Nie rozumiem czemu Z1 Lg G2 są tak nisko...

Daniel FLS: Galaxy Note 3 na pierwszym miejscu :D

Slawek Wnuk: Bardzo lubię oglądać Twoje recenzje ale nie mogę się w Tobą zgadzać lub nie, bo nie ma nawet szans żebym przetestował choć kilka telefonów w ciągu roku. Mam sobie kupić? A większość bolączek wychodzi po kilku miesiącach używania. Na początku wszystko działa świetnie a po pewnym czasie kiedy już na pamięć je obsługujemy tak się tnie, że nadaje się tylko do rozbicia o beton. Co wtedy robić? Można przywrócić ustawienia fabryczne ale to tak jak by co roku ktoś wyrzucał pamiętnik bo tamten już jest zabazgrany i zaczynamy od zera. Poza tym telefon z którego nie można przez cały dzień swobodnie korzystać i wykorzystywać choć kilku jego możliwości bo przed wieczorem padnie bateria a przecież może być potrzebna do dzwonienia to dla mnie zwykły SZMELC, wart kilka zł za kilogram tego złomu - tyle co zachodnia odzież na wagę. Mam trochę racji?

resound: HTC one najlepsza obudowa na rynku :D dobry żart, wystarczy zobaczyć jak to wygląd ano roku używania :D Nexus 4 wyżej od LG G2 :D kolejny świetny żart :D Top 4 na równi to były: Z1, G2, S4, One 

rafus117: bawiłem się iphonem 5 i galaxy s4 wybrałem HTC ONE... nie żałuje ten telefon wymiata wszystkie inne nawet swojego następce :D

Piotrek_23 Games: Jej note 3 na 2 miejscu

Winx388: Galaxy S4 najlepszy :3

Kacper Kuc: według mnie apple iphone 5s powinno znajdować się przynajmniej na 2 miejscu 

Ziomek-PL: A Sony Xperia M??? :-) 

Arkadiusz Szutowski: samsung s4 powinien byc na pierwszym miejscu

Borys Szyc: Wydaje mi sie że iphone jest na tak niskim miejscu, żeby polaczki cebulaczki mogły sie dowartościować że mają jakieś plastikowe urządzenie z androidem. 

Radoslaw Jarzabek: W pupie byliscie i lajno widzieliscie Samsung nic innego 

Marta Golabek: 9 miejsce powinno być w miejscach 2-4 linia i Sony wyżej.6 miejsce nie powinno być i te Galaxy miejsca 9 10 dla mnie.

Jakub Obuszko: HTC One M8 najlepszy!!!!!!!!!!! <3

MultiWolus: HAHAHA iphone na 1 miejscu 

Piotr Gustaw: iPhony są brzydkie

Aleksandra Ka.: Iphone tak nisko :(

Krystian Gumulak: Fajny ranking, nawet przyjemnie się oglądało i HTC wygrał (też obstawiałem go w pierwszej trójce)

Bartosz Pisarkiewicz: Ja się zgadzam ! Filmik fajny !

GoiiH: Nexus 5 dla mnie 1 miejsce.

Kacper Papliński: Ja mam sony xperia z1 i dobrze wychodzą zdjęcia najpierw rozmazany ekran a po chwili się stabilizuje 

piewdie filip: iphone 5 s na 9 miejscu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sister Jolanta: najlepsze urzadzenia sa z firmy apple!!!!!!!

Majkel Gaming: Sami samsungowi fan boy-e. Prawda jest taka, że samsungi to plastikowe mydelniczki i co z tego, że htc ma słabsze taktowanie procesora od sgs 4 i tak htc działa płynniej od niego, a podzespoły sgs 4 szybciej się wyczerpują. Chyba to najlepszy top 10 jaki widziałem. 

Mateusz Jakubiak: iphone powinien być conajmniej na 3 miejscu

Oskar Cebulski: Siemano ! Co sądzicie o Xperii Z1, którą przymieżam kupić ? Warta pieniędzy ?

Mateusz Stochniałek: Bardzo fajny i przydatny filmik :) 

andrewjutub: Apple rządzi.

Aleksandra Łysakowska: To gówienko na 1 miejscu?!

Konrad Wójcik: Sgs4 przed xperia z? To są jaja.

Mr.kutamen: Prosze a byście ocenili samsunga Galaxy xcover 2(dotykowy) 

Vseres MultiShock: +MobzillaTV Zrób recenzję Coolpad F1 8297w bo jest naprawdę co o nim powiedzieć i też o Xiaomi mi 2 s oraz Xiaomi mi3 oraz 4 ... Są to nie drogie telefony o mega mocnych podzespołach Duży PROPS można dać producentom bo nie zżynają tak wielkich pieniędzy jedyna wada to plastik i tyle takich telefonów Pozdro.

PablolX Kilser: naprawde to żule musiały robić tylko żul postawił by 1 htc

MartypianTV: Moim zdaniem htc one nie powinien byc na 1 miejscu nalezy mu sie 3 lub 4, sg 4 dal bym na 2, na 1 lg g2 bo wyglad to nie wszystko a pozatym nie wyglada az tak zle, a iphona to bym wogule wypierdzielil z tego rankingu bo cena to jest wielka przesada to tyle . Jak by ktos byl zainteresowany to ja uzywam sg 4 .

KOGA LOGA: 10 smartfon jest najgorszy, czy najlepszy z najlepszych?

comoseksualna: G2 potraktowales baaaaardzo niesprawiedliwie. Jest z pewnoscia lepiej wykonany, niz s4 i nie laguje nawrt na pol sekundy, co samsungowi sie zdarza. No i nie duzo, ale ma lepsze parametry. Zamienilabym je miejscami, totalnie.

Adalber Siemiątkowski: Hahahahahah jakiś ty smieszny

POTTEROWA XD: jak dla mnie iphone i lg g2 powinny być zamienione :D

Kamil ...: Wyjebiemy S4 na 3 miejsce bo plastikowa obudowa.

Roland Tomczak: LG G2 według mnie najbardziej niedoceniany telefon. Płynnością działania i szybkością niczym nie ustępuje Z1 czy S4. Wyświetlacz lepszy niż ma Z1, porównywalny z S4 a jakość wykonania dużo lepsza niż Samsunga. Nie jest wodoodporny i to chyba jego największa wada (poza małą pamięcią) Gdyby miał slot kart SD i był wodoodporny to był by po prostu telefon IDEALNY. Jeśli te wady zostaną naprawione w LG G3 to śmiem twierdzić że nie będzie lepszego telefonu na rynku. 

ArmtchoTV: zabrakło motoroli moto g na miejscu 10
Rating:
TOP 10 smartfonów 2013 - Mobzilla odc. 129 4.7 out of 5

Featured Video

Refacing Kitchen Cabinets

Latest Comments

Best Zed EUNE: Iphonowe dzieci przestańcie płakać w komentach to wasz smartfon od 2012 nie wyznacza trendów tylko je goni pozatym Paweł dobrze uargumentowal przewagę konkurencji.
Kwihnai Mackenzie: Different fuels require different methods as well as a degree of finesse. Keep experimenting and thanks for the video.
rang3r34: This game looks cool! I don't know why people hated on it so much!
sassytherapist: what is it's range??
Mike Zapata: this is the funniest part of the trailer
lovnlace: I love this...The color looks great on you! Think I will get this one
Unic0rn14: the intro tho <3

TOP 10 smartfonów 2013 - Mobzilla odc. 129