Pierwsze Wyjcia 2012 - Armand Pinpointer I Tecnetics Omega 8000




People Who Liked This Video Also Liked

Amazon Kindle 4th Generation 2012 Unboxing
Amazon Kindle 4th Generation 2012 Unboxing
Unboxing iPod Touch 5G - PT-BR 2012
Unboxing iPod Touch 5G - PT-BR 2012
ACTION Cam Sony HDR-AS15 KTM EXC525 Szczekarków 2012
ACTION Cam Sony HDR-AS15 KTM EXC525 Szczekarków 2012
Powerball Gyroscope Exerciser at CES 2012
Powerball Gyroscope Exerciser at CES 2012
Vlaky Polom: průjezdy. 22.4.2012
Vlaky Polom: průjezdy. 22.4.2012
Claas arion 410 in aratura
Claas arion 410 in aratura "DAMS" 2012
Extreme Flight Extra 300 - DLE 30cc - Side Force Generator Fun Flight 7-29-2012
Extreme Flight Extra 300 - DLE 30cc - Side Force Generator Fun Flight 7-29-2012
Yamaha R6 2010 - Akrapovic Full - Bazzaz Z-Fi TC
Yamaha R6 2010 - Akrapovic Full - Bazzaz Z-Fi TC
Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Graphics Tablet Review
Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Graphics Tablet Review
Performance MacBook Pro 15'' Retina (5D. 2K. 4K. Avid. AE. etc)
Performance MacBook Pro 15'' Retina (5D. 2K. 4K. Avid. AE. etc)
Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich HTC HD2 - Runs Flawlessly
Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich HTC HD2 - Runs Flawlessly
Samsung 46
Samsung 46" 3D Smart TV Unboxing
Fiat Sedici 1.6 4WD & Suzuki SX4 1.6 4WD - test blog.pgd.pl
Fiat Sedici 1.6 4WD & Suzuki SX4 1.6 4WD - test blog.pgd.pl
iPad Mini Unboxing - Black Wi-Fi 16GB
iPad Mini Unboxing - Black Wi-Fi 16GB
Raspberry Pi Getting Started
Raspberry Pi Getting Started
Recenzja: HTC 7 Mozart
Recenzja: HTC 7 Mozart
SolidWorks 2012 - Drawings
SolidWorks 2012 - Drawings
Alcatel OT-991D Android 2.3 dual-sim phone UNBOXING
Alcatel OT-991D Android 2.3 dual-sim phone UNBOXING
World of Tanks. 8.0 Review
World of Tanks. 8.0 Review
Blackberry Bold 9790 Review!
Blackberry Bold 9790 Review!
Tutorial Android - Video presentazione TIM MyTab TT101
Tutorial Android - Video presentazione TIM MyTab TT101
Super Duke 1290 R Interview
Super Duke 1290 R Interview

Did this video help you?

TheThokapick: @71rabus Za krótko mam w ręce obydwa aby porównywać, ale u Prospectora jak już coś pokaże to warto kopać ;-) Poza tym bardziej podoba mi się dźwięk Prospectora i gałeczki do kręcenia, Omega piszczy jak spłoszona mysz ;-) Ale z drugiej strony jak pokaże 72 to na 99% łuseczka ;-) Wszystko ma jakieś plusy i minusy. Dlatego staram się filmować wszystko zanim wyjdzie spod ziemi aby mieć potem porównanie sygnał-wykop

Elzbieta Wolna: dokladnie

71rabus: @TheThokapick Ja też mam Prospectora ale przez ostatnie dni ostro ryłem w necie na temat Omegi 8000 i Rutusa Argo DD i mam wątpliwości bo ta Omega ma dobry zasięg ponoć z tą cewką Nel puki co zamówiłem Argo DD też ponoć się wzbudza itd. ale trzeba to samemu sprawdzić Pozdrawiam ! .

Wykrywacze Metali: DO złomu i na militaria ta cewka bedzie najlepsza . Z nelem żadna dostepna wykrywka Omegi nie przebije ,mozesz podpatrzeć moje nowe filmy kolego TheThokapick, chodź na D2, jak coś pisz na YT

jacek2360: Lepiej kup sobie coś w sklepie elektrycznym niż Armand.Dużooo taniej i lepiej (mniej gałkologii,obsługa jedną ręką , paluch nie boli i zasięg może ciut lepszy ).Ja tak zrobiłem i poczekam aż może spadnie ta przesadzona cena pro pointera Garreta.

1212liberty: Jak kto woli ale dyskryma 16 i czułość ok 90 i pole jest czyszczone z każdego sreberka Polecam takie ustawienia innaczej to robimy z omegi kanarka tle że 3 razy droższego Pozdrawiam

TheThokapick: Czołem - chyba Armand ? No całkiem dobrze - tylko jak da się za dużą czułość, wtedy wzbudza się przy dotknięciu czubka, i daje fałszywy sygnał. Dlatego czasem widać na filmikach że sprawdzam czułość naciskając koniec.

1212liberty: Wszystko ok tylko czułość ustawiona na połowie więc zasięg to porażka Dobra rada czułość powyżej 90 Pozdrawiam

TheThokapick: Już sobie odpowiedziałeś - cena, ile się takich pinpointerów sprzeda ? 100 ? 1000? to za mało aby Ci się zwróciła produkcja.

Domis Mały: mam pytanko a do tego wykrywacza jaest instrukcia polska i czy jest prosty w obsłudze. Z góry dziekuje

Marcin Polska: czułość czemu tak nisko masz ustawioną? dla celów filmu czy zawsze tak chodzisz?

eryk1988: Witam .Jak się sprawuje pinpointer Armady ?

TheThokapick: @1212liberty Przy czułości powyżej 90 wyciągam z ziemi druciki jak szpilki i jakieś kawałki aluminium wielkości zęba. Do łuseczek i monet 70 mi wystarcza ;-)

jacek2360: Najlepszy pinpointer to jednak Garret.Gdyby nie ta cena.Dlaczego nie ma odpowiednika Polskiego?

71rabus: Młody tam czesze he he , jakie wrażenia z omegi ? po armendzie .

TheThokapick: Jeżeli chodzi o Omegę to tak, była do tego instrukcja po polsku i to dosyć obszerna ( tego detektora już nie mam, ten był pożyczony) Obsługa nie jest ciężka, Strojenie do gruntu automatyczne, i jedziesz potem, albo z dyskryminacją albo bez.

Wykrywacze Metali: Dupa kolego nie sciemniaj stalowe kólko pokarze zawsze wysoko nie do 40 co to ma być za ściema

TheThokapick: Zapewne dlatego że powyżej połowy się wzbudzał, nie pamiętam już, to było przed rokiem i pół :-D Omegi już nie mam, była tylko pożyczona.
Rating:
Pierwsze wyjścia 2012 - Armand Pinpointer i Tecnetics Omega 8000 3.8 out of 5

Featured Video

Refacing Kitchen Cabinets

Latest Comments

Fatin I.: she's not from Malaysia josh. she's a worker from Indonesia. 
Rick Uzubell: Great video. I have the same snowblower (in fact, I own three of them). The pull cord did not recoil today. I brought the snowblower into my basement and removed the top cover and noticed a lot of ice build-up -- do you think the cord might eventually return after it has thawed-out? It was -10F this afternoon while I was using it. I could always use one of the other snowblowers for parts. Your thoughts?
krandak100: do more beyblade review/unboxing ETC
Animówka kitty: Mam 8 lat i wto gram tylko rze na PlayStation ale poważnie fajna gierka
sorrysonofa: @sorrysonofa actually *mokus*
VAMPIRELIBBY HODGES: As a United States Navy Veteran I served my country so all of you commenting have freedom of speech. I also served; so that political bullies do not oppress their people. I will not be oppressed by cyber bullies; especially when all it takes is a little research. I understand everyone can not fly to Georgia to see me. You can do an internet search, pick a phone, talk to some real vampires in your community. I will comment and stand up for my rights and safe guard my reputation from cyber bullies who have never met me. As adults dont just get online and say a bunch of crap about people you dont know; especially vampires. Many vampires dont tell people they are vampires. I know of a person who had a great resume, graduate degree; but did not get a six figure job; because the person hiring them was married to a vampire. When the did an internet search all this hateful cyber bully comments about vampires came up. STOP THE CYBER BULLY CRAP DONT DO IT TO ANY PERSON OR GROUPS COMPANIES ARE CHECKING TO SEE IF YOU ARE A CYBER BULLY. COMPANIES DONT WANT TO ASSOCIATE THEIR COMPANIES WITH CYBER BULLIES. YOU COULD BE putting a glass ceiling on your career by being a cyber bully. your boss is noT GOING TO TELL YOU THEY DENIED YOUR RAISE OR PROMOTION BECAUSE YOU ARE A CYBER BULLY.
Prodigy.1.Gamer: I have a issue with my Roxio everytime I wanna edit a video I gives me these different colors like 1950's look to it can Anyone help me Plz!!! It's really bugging me!!! 

Pierwsze wyjścia 2012 - Armand Pinpointer  i Tecnetics Omega 8000