Featured Video

Refacing Kitchen Cabinets

Latest Comments

curiositykilledthec8: It's a beautiful brush! 
SuperSpartan52: No way u got Marty to do the opining that is just the best 
RCSMAXX: hey im new to this and i have a vibrant t mobile and i hate the 3g if i were to do that ice cream sandwich would it work as a 4g idk so can u reply back need some help thanks.
NATAS STIHL: Awesome! I gotta 94 wrx RA standard as, but keen to put a after market BOV in make sound better, Chur! 
Daniel Records: Alguien me pudiera decir cuanto cuesta AHORITA un Macbook Pro en Monterrey... y también la MacBook Air???? 
Henrik Sjödin: Tack Albin Klasson för ditt inlägg! Nej, inget jobb på Lego. Bara en barndomsdröm att kunna göra mina egna Legobitar. Jag har länge väntat på att LEGO skulle göra ett tvåvingsplan men det kom aldrig så jag fick göra det själv. :-) Modellen är skapad i ett CAD program. Den digitala 3D-modellen exporteras till en 3D-skrivare och den skrivs ut i ABS-plast. Klart! Har man ingen skrivare hemma så är det bara skicka över den till någon 3D-printer park som skriver ut åt dig mot en kostnad. Vill du veta mer om 3D-skrivare kan du gå in på http://www.protech.se/om-protech/nyheter-och-event/rampljuset/uprint-se-plus-anvands-i-gymnasieutbildning Just min version av roosterpiten till A380 finns att köpa på 3D-printerparken Shapeways.com. Allt eventuellt överskott i projektet går till forskning om cystisk fibros. Jag hoppas jag har svarat på dina frågor om än något sent... /Henrik
David S: would this work with a uv laser

LG E610 Optimus (Swift) L5 - appearance, menu - part 1